Nyitva tartás H-P: 9-17-óráig.
Olaszország - Körutazás Olaszországban - Körutazás Olaszországban

Indulás: 2017-09-25
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Utazás: Repülő
Időtartam: 3 éj
Útazonosító: 317273
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Részletes leírás

CSOPORTOS VÁROSLÁTOGATÁS

Dátum 2017. szeptember 25-28.
Időtartam 4 nap/3 éj
Utazás közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági járattal
Repülési idő kb. 1,5 óra
Elhelyezés 4* tóparti szállodában
Ellátás félpanzió
Idegenvezetés a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Min. létszám 25 fő

Programleírás

1. nap: Milánó
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban Milánóba. Érkezést követően transzfer a belvárosba, ahol helyi idegenvezető segítségével megismerkedhetünk Olaszország második legnagyobb városának nevezetességeivel. Délután szabadidő, vásárlási lehetőség a belvárosban, majd transzfer a szállodába, vacsora. Szállás Cadenabbia (3 éj).

2. nap: Como és Bellaggio
Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás Comóban és a Comói-tónál, mely csodálatos tengerkék vizével és a háttérben fekvő hegyekkel igazán lenyűgöző képet mutat. A program városnézéssel kezdődik a tó nevét adó Como városában. A városban széles skálán mozognak az építészeti stílusok, a román, a gótikus és a reneszánsz mind egytől egyig felfedezhető az utcákon sétálva. Rövid szabadidő után továbbutazás busszal Tremezzóba, majd onnan privát hajóval Bellaggióba. Itt, a romantikus hangulatú kisvárosnál bontakozik igazán ki a tó szépsége, a két déli szárny közé ékszerűen benyúló félsziget legészakibb csücskén. A tavat kettévágó ék itt, Bellagiónál festői lejtéssel keskeny félszigetbe szelídül, amelyet ritka szépségű kertek ékesítenek. Visszaérkezés a kora esti órákban, vacsora a szállodában.

3. nap: Lugano
Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás a Lugano-tóhoz, mely szeszélyes és keskeny labirintusokban kígyózik az Alpok déli nyúlványai között – túlnyomó részt Svájchoz tartozik. Rövid városnézés Luganóban, Svájc olasz anyanyelvű részének legfontosabb településén, amely annak ellenére, hogy jelentős kongresszusi turizmust bonyolít és számos bankjával fontos pénzügyi szerepet tölt be az ország életébe, parkokkal, virágos kertjeivel, a villákkal és templomokkal megőrizte az emberléptékű mediterrán kisvárosi hangulatát. Rövid szabadidő a városban, majd kb. 1 órás hajókázás a tavon (Lugano-Paradiso-Melide-Campione-Caprino- Gandria-Castagnola-Lugano). Visszaérkezés a kora esti órákban, vacsora a szállodában.

4. nap: Bergamo
Reggeli a szállodában. Utazás korán reggel Bergamóba, mely hangulatos észak-olasz kisvárost nem csupán elhelyezkedése, de a felső városrész régi épületei, műemlékei miatt is érdemes felkeresni. Rövid séta az óvárosban (kb. 1,5 óra), majd transzfer a repülőtérre. Hazaérkezés a kora délutáni órákban Budapestre.


A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal illetve hajóval, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, 23 kg/20 kg feladott poggyász 18 500 Ft/db, nagyméretű kézipoggyász 6 400 Ft/db, belépőjegyek (kb. 20 euró), a szállodában fizetendő kötelező idegenforgalmi adó (2,5 euró/fő/éj). Tóra néző szoba felára 21 000 Ft/fő.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY
3 hónappal indulás előtt: 10 500 Ft/fő kedvezmény.
Foglaljon időben, a helyek száma korlátozott!