Nyitva tartás H-P: 9-17-óráig.
Olaszország - Észak-Olaszország - Verona

Indulás: 2017-08-26
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Utazás: Repülő
Időtartam: 3 éj
Útazonosító: 317269
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Részletes leírás


Zene, kultúra, bor és olíva


Dátum: 2017. augusztus 26-29. 
Időtartam: 4 nap / 3 éj
Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal
Repülési idő: kb. 1,5 óra
Elhelyezés: 4 csillagos szállodában
Ellátás: félpanzió itallal, 2 kóstoló
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

Programleírás


1.nap Utazás  & Soave

Elutazás Budapestről a déli órákban Milánó/Bergamo repülőterére.

Érkezés után transzfer Soave-be, ahol várkastély megtekintése után egy borászatban a tartomány egyik legismertebb borával, a Soave-vel ismerkedhetünk. Kóstoló, majd továbbutazás a szállodába. Szobák elfoglalása, vacsora a szállodában. Szállás Verona közelében (3 éj)

 

2.nap Verona & Aida

Reggeli a szállodában. Transzfer Veronába, városnézés a Shakespeare Rómeó és Júlia által halhatatlanná tett városban. Veronát találóan „Piccola Rómának”nevezik, mivel a város aranykorában, a XIII-XIV. században a kultúra és a művészet fővárosaként tündökölt. 

Szabadidő, ebédelési lehetőség Veronában, majd transzfer vissza a szállodába. Szabad délután pihenési, fürdési lehetőséggel a szálloda medencéjében. Korai vacsora a szállodában, majd transzfer a veronai Arénához, Verdi Aida című előadásának megtekintése. Az előadás különlegessége az 1913-s ősbemutató díszletei ihlette színpadkép. (kb. 3 órás előadás szünetekkel, kezdési időpont 21:00). Előadást követően transzfer vissza a szállodába.

 

3.nap Garda-tó / Garda, Sirmione és Bardolino


Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás a Garda-tónál. Rövid séta Gardában, ahonnan hajóval a tó legismertebb városkájába, Sirmionébe utazunk tovább. Gyalogos városnézés, majd szabadidő, ebédelési lehetőség. Sirmionéból Bardolino felé hajókázik tovább a csoport, ahol a városnézést kiegészíti egy rövid olívaolaj kóstoló és a múzeum megtekintése. Visszautazás a szállodába, vacsora.

 

4. nap Bergamo és hazautazás

Reggeli a szállodában. Délelőtt gyalogos városnézés Bergamoban, mely többek között elhelyezkedése miatt is említésre méltó.Különösen érdekes a Felsővárosnak is nevezett városrész, ahol a régi épületek, műemlékek találhatóak. Városnézést követően transzfer a repülőtérre, hazautazás a délutáni órákban.


A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára, félpanzió, 2 kóstoló. Transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal illetve hajóval, belépőjegy (Soave), operajegy (számozatlan lépcső D/E szektor), útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 30 000  Ft/fő, további belépőket (kb. 10,00 €/fő), magasabb kategóriájú operajegy.

számozott lépcső (oldal) felára 20 000 Ft/fő
számozott lépcső (közép) felára 26 500 Ft/fő
zsöllye 34 500 Ft/fő


Előfoglalási kedvezmény: 2 hónappal indulás előtt 12 000 Ft/fő